ПРОЛЕТ Е!

Вече е пролет! По-известен като сезонът на алергиите и доброто време, ние искаме да ви дадем няколко съвета, за да се измъкнете от страховитите пролетни влияния и да се насладите на този сезон, както заслужава.

Хидратиране на косата и кожата

Хидратацията е винаги важна, но тя става незаменима, когато излагането на слънце започва да се увеличава. След студената зима нашата кожа може да стане по-суха отколкото трябва и с влиянието на слънцето може да се появят малки петна. За да избегнете това, ние препоръчваме да правите това с добър овлажнител и масаж, който да бъде от естествен произход и без парабени.

Съставката, която може да ви помогне е Силициум Роза Москета, която в съчетание с други микроелементи като органичен силиций, придава максимална хидратация и оставя кожата ви гладка и лъскава. Не забравяйте да използвате защитен крем всеки ден, с най-малко 15 SFP, за да избегнете слънчево изгаряне. Препоръчваме ви да го използвате през всички сезони на годината и да увеличите защитата, когато започнат по-топлите сезони.

Относно Вашата коса е важно да я запазите добре подхранена, тъй като със смяната на сезоните тя отслабва и пада. За да направите това можете да приготвите натурална маска у дома. Освен това, ако искате да придадете здравина, можете да впръсквате органичен силиций на косата си преди лягане и да го оставите да подейства цяла нощ. Ще забележите разликата веднага!

Реминерализиране на тялото

След зимната почивка идват най-дългите дни, в които чувствате, че прекарвате повече време правейки дейности на открито. Ако усещате, че нямате силата да се изправите срещу дългите пролетни дни, ние ви съветваме да реминерализирате своя организъм. За тази цел е необходимо да включите сезонни храни в диетата си, както и да се снабдите допълнително с минерали и витамини чрез хранителна добавка Артикомплекс, която също включва силициев прах.

Извършване на занимания на открито

Възползвайки се от дългите дни, високите температури и по-слънчевото време, можете да се върнете към спортовете на открито. Няма нищо по-добро от тренирането извън фитнес залата, да сте в зелена зона и далеч от замърсяването на града. Обърнете внимание на сигналите, които ви дава тялото, тъй като ще бъдат от основно значение за контролиране на скоростта, с която се връщате към трениране и за да се избегнат лезии, които могат да се появят.

Но преди всичко, ние ви препоръчваме да водите здравословен начин на живот, да практикувате умерени упражнения и да се наслаждавате на този невероятен сезон!